Legyél profitábilis kereskedő a következő pár hónapban

Sajátítsd el a tőzsdei kereskedést A-Z-ig

Minden a gyakorlatban bemutatva

Az egyik legaktívabb mentoring közösség

200+ 5 csillagos értékelés

A megfelelő tudás a kulcs a profitábilis kereskedéshez

Manapság elképesztően gyorsan változik a világ. 

Nem számíthatsz arra, hogy mindig garantált munkahelyed lesz, ezért mindenkinek új készségekre van szüksége. 

Az elmúlt 3 évben 300+ embernek segítettünk a Proshark tréningen belül, hogy több forrásból, a saját tudásukból tudjanak megélni. 

Igazán elképesztő időket élünk, amikor szinte mindenkinek lehetősége van képeznie magát, egy magasabb szintre emelni az életét.

Ma már lehetőség van arra, hogy hónapok alatt olyan készségeket sajátíts el online, amik extra jövedelmet jelentenek a számodra vagy életed végéig fedezik a számlákat és szolgálják az anyagi biztonságodat, ha valami történik a munkahelyeddel.

A kereskedés az egyik legjobb mód a vagyonteremtésre és gyarapításra, mert sokkal nagyobb a fejlődési lehetőség, mint az alkalmazotti létben és sokkal kevesebb tőkét igényel mint pl.: az ingatlanbefektetés vagy egy nagyobb vállalkozás felépítése.

Ráadásul pont azt teszi lehetővé, amire mindig is szükségem volt: 

Emlékszem, hogy évekkel ezelőtt nem rendelkeztem ezzel a készséggel, ami ma garantálja, hogy azzal foglalkozzak, amit igazán szeretek. 

Rengeteg befektetett idő, energia és lemondás volt eddig eljutni, de bele sem akarok gondolni, hogy mi lett volna, ha nem vágok bele ebbe a fantasztikus útba.

Az indulás után 2 évvel már elég szép eredményekkel rendelkeztem, jelenleg pedig ott tartunk, hogy 1000+ embernek segítettem a kereskedés elsajátításában.

Mostanra pedig büszkén elmondhatom, hogy több kliensem nálam gyorsabban ért el eredményeket.

  • Többen hónapokon belül funded kereskedők lettek. 
  • Sokan lényegesen gyorsabban érték el a profitabilitást.
  • Vagy egész egyszerűen gyorsabban tették magukévá ezt a készséget. 

Ennek ellenére sajnos még mindig rengetegen nem látják, hogy megfelelő felkészültséggel mekkora potenciál van a tőzsdei kereskedésben és milyen eredményeket lehet elérni hosszútávon.

Továbbra is sokan azt hiszik, hogy a kereskedés az egyik legkockázatosabb dolog, pedig szerintem sokkal kockázatosabb, amit az átlagember csinál. Rengeteg ember hónap végére feléli a jövedelmét, mintha biztos lenne, hogy nem veszítheti el a munkahelyét.

Ezért jelenleg még fontosabb egy ilyen készség, mint eddig bármikor. 

Kezdj el élni a saját feltételeid szerint

2024-ben lehetőséged van rá, hogy egy sokkal jobb pályára tereld az életed.

Megfelelő képzés nélkül sokkal nehezebb

Hiszek abban, hogy mindig érdemes megvizsgálni az elérhető lehetőségeket egy-egy döntés előtt. 

Milyen lehetőségeid vannak, ha a tőzsdei kereskedés elsajátítása mellett döntesz?

 1. Elkezdheted egyedül, ingyenes anyagokból. 
 2. Belevághatsz önállóan, egy strukturált kurzus segítségével és ingyenesen biztosított eszközökkel. 

Ha ingyenes forrásokból tanulsz...

Idő/energia
0%
Pénz
0%

Ha megfelelő segítséggel, strukuráltan, egy jól összerakott kurzusból...

Idő/energia
0%
Pénz
0%

Sokan megpróbálják “minél olcsóbban” megúszni, ennek az önmagában is elég nehéz készségnek az elsajátítását, azonban fontos tényezőket kihagynak a számításból.

Az ingyenes források esetén…

Ennek eredményeképpen sokan heteken belül feladják az erőfeszítéseiket. 

Minden, amire szükséged van a profitábilis kereskedéshez

A Proshark az egyedüli tőzsdei képzés Magyarországon, ami egy olyan rendszert ad a kezedbe, ami tartalmaz minden szükséges technikai és a kereskedés szemléletével kapcsolatos tudást.

Mindezt pedig számtalan kizárólag pozitív visszajelzés támasztja alá.

Az elmúlt 5 évben folyamatosan fejlesztettük az anyagot, hogy könnyen követhető legyen, és az összes felmerülő kérdésedet már előre megválaszolja, ezzel elkerülve az idegörlő keresgélést.

Mindent gyakorlati példákon keresztül mutatunk be, 5-15 perces videós magyarázatokkal, hogy azonnal munkába tudd tenni az elhangzottakat.

Sok olyan tréninget dolgoztunk már fel, ahol csak gyorsan ledarálják az anyagot gyakorlatilag mindegy milyen minőségben, ezáltal rengeteg kérdés maradt bennünk a kurzus elvégzése után.

Ezért arra törekedtünk, hogy mindent részletesen elmagyarázzunk, videókkal és gyakorlati példákkal alátámasztva, és hogy a felmerülő kérdéseidet már előre megválaszoljuk, ezzel támogatva a gyors haladást.

Egy tréning, ami az összes szükséges témát lefedi

Az elmúlt időszakban 1000+ emberrel dolgoztunk együtt és aktívan segédkeztünk a kereskedés elsajátításában. Többeknek segítettünk teljesen az alapoktól eljutni oda, hogy profitot termeljenek a tőzsdén.

Ezen időszak alatt óriási tapasztalatot szereztünk, ezért lehetőségünk volt a tréning tökéletesítésére.

Tehát a tréning segítségével gyakorlatilag elsajátíthatod a kereskedéshez szükséges készségeket A-Z-ig, egészen az alapoktól az első adóbevallás elkészítéséig.

Az emberek, akik feladják a kereskedést

A kurzusban található tudásanyagot stratégikusan úgy építettük fel, hogy megfelelő mennyiségű elméleti anyag legyen kombinálva gyakorlati feladatokkal és példákkal, hogy a résztvevők a tréning végére egy magas szintű szakmai tudással rendelkezzenek.

Történt már olyan, hogy belekezdtél egy tréningbe, de nem volt egyértelmű a sorrend; teljesen rád volt bízva, hogy motiváld magad, túl sok összezavaró információt kaptál, vagy irreális mennyiségű időt vett igénybe? 

A tréningben egy támogató környezetet kapsz, ahol mindent a létező legtömörebb és -gyakorlatiasabb formában válaszolunk meg. A képzés elvégzése után képes leszel a lehetőségeket felismerni, és kiválasztani a legjobb stratégiát, ami profitot termel a számodra.

Ez egy befektetés (valami, amibe pénzt teszel, és utána pénzt termel a számodra), nem pedig egy kiadás (valami, amibe pénzt teszel, és utána az elveszik vagy esetleg még költeni kell rá). 

A legjobb befektetést természetesen a tőzsdén nem veheted meg. A legjobb befektetés, ha magadba invesztálsz és a további fejlődésedre koncentrálsz.

Fontos! A tréninggel kapcsolatban semmilyen bevételi ígéretet nem tudunk garantálni, ugyanis ez a nagyrészt az adott résztvevőn és az erőfeszítésein múlik, tehát ezt a legnagyobb akaratom ellenére sem tudjuk garantálni. Azt viszont biztosan ki tudjuk jelenteni, hogy az egyik legjobb tréninget biztosítjuk a számodra.

Mivel foglalkozunk a tréningben?

A tréningben lényegében azt tanulod meg, hogy hogyan tudsz egy jelentős mellékjövedelemre szert tenni, majd idővel akár csak kereskedésből megélni.

A célunk az, hogy a lehető legnagyobb segítséget nyújtsuk, hogy mielőbb jöjjön a siker, és természetesen nem is vagy magadra hagyva a tréning anyagának elérhetővé válása után.

A tréning videókat, képeket, szöveget, grafikonokat, gyakorlati példákat és teszteket tartalmaz, hogy minél élvezetesebb legyen a tanulás.

1. modul - Bevezetés a tőzsdei kereskedésbe

A bevezető videóban találod a kurzus feldolgozásával kapcsolatos tudnivalókat, illetve felállítunk egy 12 hónapos haladási tervet, ami egyértelmű mérföldkövekkel egy keretrendszert ad a tanuláshoz és a haladáshoz.

2. modul - Tőzsdei kereskedés alapok

Ebben a modulban fektetjük le az alapokat és teremtjük meg a tőzsdei kereskedéshez szükséges feltételeket. Megismerheted a grafikonelemző szoftvert és a kereskedési platformot, elsajátíthatod a kockázatkezelést, amihez ingyenesen biztosítunk több pozícióméretező expertet.

3. modul - Technikai elemzés eszközei

A tréning harmadik moduljában elkezdjük felépíteni a technikai elemzéssel kapcsolatos arzenált. Először elsajátíthatod a gyertyákat, azok jellegzetes formációit, majd a technikai szintekkel és trendvonalakkal kapcsolatos tudnivalókat. Ezen a modulon belül mutatjuk be az indikátorokat, alakzatokat és mozgóátlagokat, illetve ezek jelzéseit. Ezen technikai eszközök megfelelő gyakorlatba ültetését gyakorlati feladatok és tesztek segítik elő.

4. modul - Helyes irány meghatározása

Ebben a blokkban olyan eszközökre fektetjük a hangsúlyt, amelyek a helyes irány meghatározásában lesznek a segítségedre és használatukkal nagy valószínűséggel leszel a piac jó oldalán. Itt sajátíthatod el a struktúrát, azaz a trendek megfelelő azonosítását, aminek köszönhetően egyértelmű szabályok alapján tudod meghatározni az árfolyam irányát. Ezt a tudást egészítjük ki a Fibonacci korrekciós szintekkel és az Elliot hullámokkal.

5. modul - Pszichológiai tudnivalók

A tréning ezen részében beszéljük át a kereskedés mentális tényezőivel kapcsolatos tudnivalókat, emellett megosztjuk saját tapasztalatainkat. Ezen kívül bemutatjuk a naplózást, annak fontosságát, illetve előre elkészített kereskedési napló sablonokat is kézhez kapsz.

6. modul - Forex kereskedés SMC stratégiával

Ebben a részben megismerheted a Smart Money Concept stratégia összes használt eszközét és a stratégiával kapcsolatos módszertani tudnivalókat. 22 db különálló videóban mutatom be a stratégia használata közben alkalmazott eszközöket az order block (támasz-ellenállás) kijelölésétől, a likviditás és a belépési modelleken keresztül egészen a gyakorlási módszerekig. Ezen kívül megkapod a kereskedési naplóm, a belépési modell gyűjteményem és a teljes kereskedési tervet.

7. modul - SMC stratégia összefoglaló

Az előző modulban megtanult Smart Money Concept stratégia eszközeit és jelenségeit gyúrjuk össze egy működő stratégiába. Ebben a blokkban különböző gyakorlatokon, közös tesztelésen keresztül alakíthatod egy, a gyakorlatban is működő stratégiává az előző modulban megtanult SMC eszközöket. A modul végére, megfelelő gyakorlással a gyakorlatban is tudod alkalmazni a stratégiát.

8. modul - Kereskedés részvényekkel

Ebben a modulban teljes fókusszal a részvénykereskedésre koncentrálunk. Megismerheted a részvénypiacon alkalmazott stratégiát, egyedi indikátorral, amit ingyenesen biztosítunk a számodra. Elsajátíthatod az Erste broker és az Interactive brokers, illetve a részvényszűrő felületének használatát. Ezen kívül a hosszú távú befektetés fortélyait is elsajátíthatod.

9. modul - Kereskedés a kriptopiacon

Ebben a modulban ismerheted meg a kriptopiaci kereskedést. Elsajátíhatod a platformok használatát, ahol kriptopénzeket vehetsz, illetve tarthatsz. Megismered a kriptopiaci kockázatszámítást és megtanulod, hogy hogyan válaszd ki a potenciális kriptopénzeket, illetve hogyan adózol az elért nyereségből.

10. modul - Záró, összegző modulok

Az utolsó részben sajátíthatod el az adózással kapcsolatos tudnivalókat. Az adóbevallás jellemzően nehézkes, unalmas és hosszú folyamatát rövidítjük le percekre a tréningen belül található expert segítségével. Ezen kívül ebben a modulban foglaljuk össze az eddig tanultakat.

1. modul
Bevezetés a tőzsdei kereskedésbe
A bevezető videóban találod a kurzus feldolgozásával kapcsolatos tudnivalókat, illetve felállítunk egy 12 hónapos haladási tervet, ami egyértelmű mérföldkövekkel egy keretrendszert ad a tanuláshoz és a haladáshoz.
1. modul
2.modul
Tőzsdei kereskedés alapok
Ebben a modulban fektetjük le az alapokat és teremtjük meg a tőzsdei kereskedéshez szükséges feltételeket. Megismerheted a grafikonelemző szoftvert és a kereskedési platformot, elsajátíthatod a kockázatkezelést, amihez ingyenesen biztosítunk több pozícióméretező expertet.
2.modul
3. modul
Technikai elemzés eszközei
A tréning harmadik moduljában elkezdjük felépíteni a technikai elemzéssel kapcsolatos arzenált. Először elsajátíthatod a gyertyákat, azok jellegzetes formációit, majd a technikai szintekkel és trendvonalakkal kapcsolatos tudnivalókat. Ezen a modulon belül mutatjuk be az indikátorokat, alakzatokat és mozgóátlagokat, illetve ezek jelzéseit. Ezen technikai eszközök megfelelő gyakorlatba ültetését gyakorlati feladatok és tesztek segítik elő.
3. modul
4. modul
Helyes irány meghatározása
Ebben a blokkban olyan eszközökre fektetjük a hangsúlyt, amelyek a helyes irány meghatározásában lesznek a segítségedre és használatukkal nagy valószínűséggel leszel a piac jó oldalán. Itt sajátíthatod el a struktúrát, azaz a trendek megfelelő azonosítását, aminek köszönhetően egyértelmű szabályok alapján tudod meghatározni az árfolyam irányát. Ezt a tudást egészítjük ki a Fibonacci korrekciós szintekkel és az Elliot hullámokkal.
4. modul
5. modul
Pszichológiai tudnivalók
A tréning ezen részében beszéljük át a kereskedés mentális tényezőivel kapcsolatos tudnivalókat, emellett megosztjuk saját tapasztalatainkat. Ezen kívül bemutatjuk a naplózást, annak fontosságát, illetve előre elkészített kereskedési napló sablonokat is kézhez kapsz.
5. modul
6. modul
Forex kereskedés SMC stratégiával
Ebben a részben megismerheted a Smart Money Concept stratégia összes használt eszközét és a stratégiával kapcsolatos módszertani tudnivalókat. 22 db különálló videóban mutatom be a stratégia használata közben alkalmazott eszközöket az order block (támasz-ellenállás) kijelölésétől, a likviditás és a belépési modelleken keresztül egészen a gyakorlási módszerekig. Ezen kívül megkapod a kereskedési naplóm, a belépési modell gyűjteményem és a teljes kereskedési tervet.
6. modul
7. modul
SMC stratégia összefoglaló
Az előző modulban megtanult Smart Money Concept stratégia eszközeit és jelenségeit gyúrjuk össze egy működő stratégiába. Ebben a blokkban különböző gyakorlatokon, közös tesztelésen keresztül alakíthatod egy, a gyakorlatban is működő stratégiává az előző modulban megtanult SMC eszközöket. A modul végére, megfelelő gyakorlással a gyakorlatban is tudod alkalmazni a stratégiát.
7. modul
8. modul
Kereskedés részvényekkel
Ebben a modulban teljes fókusszal a részvénykereskedésre koncentrálunk. Megismerheted a részvénypiacon alkalmazott stratégiát, egyedi indikátorral, amit ingyenesen biztosítunk a számodra. Elsajátíthatod az Erste broker és az Interactive brokers, illetve a részvényszűrő felületének használatát. Ezen kívül a hosszú távú befektetés fortélyait is elsajátíthatod.
8. modul
9. modul
Kereskedés a kriptopiacon
Ebben a modulban ismerheted meg a kriptopiaci kereskedést. Elsajátíhatod a platformok használatát, ahol kriptopénzeket vehetsz, illetve tarthatsz. Megismered a kriptopiaci kockázatszámítást és megtanulod, hogy hogyan válaszd ki a potenciális kriptopénzeket, illetve hogyan adózol az elért nyereségből.
9. modul
10. modul
Záró, összegző modulok
Az utolsó részben sajátíthatod el az adózással kapcsolatos tudnivalókat. Az adóbevallás jellemzően nehézkes, unalmas és hosszú folyamatát rövidítjük le percekre a tréningen belül található expert segítségével. Ezen kívül ebben a modulban foglaljuk össze az eddig tanultakat.
10. modul

A modulokon kívül minden héten közzéteszünk két 20-40 perces videót, amelyben a piaci lehetőségeket elemezzük hétről-hétre, illetve a heti kereskedéseink egy részét mutatjuk be, amiből véleményem szerint rengeteget lehet profitálni.

Visszajelzések a munkánkra

Ígéreteket és nagyokat mondani könnyű, viszont az elmondottakat a lehető legjobb minőségben szállítani nehéz. 

Sajnos sok oktatónak az elsődleges célja, hogy minél rövidebb idő alatt kihúzza a létező legtöbb pénzt a vásárlói zsebéből, mindenféle értékadás nélkül. 

Mi pontosan ezért fejlesztjük a tréninget 4+ éve, és ezért gyűjtjük a visszajelzéseket a tréningről, hogy biztosíthassunk róla, hogy a lehető legjobb tréninget kapod a vásárlásoddal. 

Fontosnak tartom kiemelni, hogy gyors meggazdagodást és eredményeket nem tudok garantálni. 

Arról viszont biztosíthatlak, hogy egy kiemelkedően értékes tudást kapsz, ami az egész hátralevő életedben szolgálni fog, és lehetővé teszi, hogy egy extra jövedelemre tegyél szert, vagy a későbbiekben csak a kereskedésből származó bevételeidből élj.

Proshark tréning

97490 Ft
 • Korlátlan ideig tartó hozzáférés
 • Minden későbbi frissítés ingyenesen
 • Korlátlan ideig tartó Facebook csoport tagság
 • Korlátlan ideig tartó Telegram csoport tagság
 • Heti gyakorlati videós elemzések
 • Ingyenesen biztosított programok
 • Konzultációs lehetőség

A feltüntetett ár bruttó összeg.

90 napos 100% pénzvisszafizetési garancia

Gyakran tapasztalom azt, hogy nagyon sokan tartanak tréningeket garancia nélkül vagy nevetséges feltételekkel, azzal a céllal, hogy a vásárló csak éppen annyira legyen elégedett, hogy ne kérje vissza a kurzus árát. 

Nekünk az első számú célunk, hogy minden kliensünk azt érezze, hogy a tréning sokszorosan megtérülő befektetés. 

Ha bármilyen esetben úgy érzed, hogy nem vagy teljesen elégedett a tréning minőségével, akkor kérlek jelezd az info@stocksharksacademy.hu e-mail címen, a vásárlás utáni 90 napon belül. Először meg szeretnénk válaszolni az esetlegesen felmerülő kérdésed, vagy megoldani a problémát, viszont ha ennek ellenére is ragaszkodsz a pénzed visszatérítéséhez, akkor visszautalásra kerül a tréning ára. 

Fontos, hogy a garancia a tréning minőségének a biztosítására van, így csak abban az esetben érvényesíthető, ha a vásárlónak minőségbeli fenntartásai vannak.

Sajnos nem tudunk mindenki számára eredményeket garantálni, mert ez jelentős mértékben a felhasználón múlik. Amit biztosítani tudunk az az, hogy a tőlünk telhető lehető legjobb tréninget kapod a vásárlásoddal.

Gyakran ismételt kérdések

Fizetés után azonnal megkapod a hozzáférést a tréninghez. A megrendelés közben megadott felhasználónévvel és jelszóval tudsz bejelentkezni a fiókom oldalon. Ezután láthatóvá válik a menüben a “tréningek” menüpont, ahol eléred a tréning anyagát. 

Ez nagyon személy függő, hogy kinek mennyi ideig tart elvégezni a tréninget, és ez természetesen nagyrészt attól is függ, hogy mennyi időt tudsz vele foglalkozni. A kurzust egyébként átlagos időráfordítással nagyságrendileg egy hónapig tart elvégezni.

A legtöbb esetben azt szoktam javasolni, hogy a minimális összeg, amivel érdemes éles számlán elkezdeni a kereskedést az 70-90 ezer Forint. Ezt természetesen megelőzi egy jelentős gyakorlás demó számlán. Viszont, ha már 2-3 hónapig profitáblisan kereskedsz demó számlán, akkor érdemes elkezdeni a kereskedést éles számlán, ezáltal is jelentősen növelve az esélyeid. 

A tréninghez korlátlan ideig tartó hozzáférést kapsz, tehát bármikor visszanézhetsz az anyagra, ha szeretnél. 

Természetesen igen. A legtöbb kliensünk teljesen a 0-ról indul.

Igen, a tréning 100%-ban online zajlik, így nem vagy helyhez kötve.