Kereskedés elkezdése: lépésről-lépésre szóló útmutató

Töltsd le az ingyenes e-bookot a kereskedés elkezdéséről, ami egy olyan struktúrált vázlatot ad a kezedbe, ami minden esetben segít elindulni a kereskedővé válás útján. 

Könnyen feldolgozható formában összeszedtük azokat az alapvető tudnivalókat, amelyek a legnagyobb gondot okozzák a kereskedés elkezdésekor. 

0
elégedett kliens
0
e-book letöltés

A problémák, amikre mind megoldást találsz...

Hogyan kezdjem el?

Egy konkrét vázlatot kapsz a kezedbe, ami végigvezet a kereskedővé válás kezdeti lépésein, ezzel kiküszöbölve az időigényes utánajárást.

Hol elemezzem a grafikonokat?

Ábrákkal illusztrálva ismerheted meg a legjobb grafikonelemző program működését, aminek a segítségével egyszerűen elemezheted a grafikonokat.

Melyik brókercéget válasszam?

Rengeteg ellentmondó információ elérhető az interneten különféle brókercégekről. Az e-bookból megtudhatod azt a 8 szempontot, amit figyelembe kell venned a bróker kiválasztásánál.

Hogy adózok a nyereségből?

Konkrét példákon és ábrákon keresztül mutatjuk be, hogy hogyan adózol az elért nyereségből, illetve hogyan tudod optimalizálni az adófizetést a jobb eredményekért.

A saját és a klienseink eredményei

Az e-bookról mondták

Szuper! Rengeteg lényeges dolgot összefoglal a kereskedés elkezdéséről. Sokan ezért az információért súlyos összegeket kérnek el, így ez egy plusz pozitívum.

Tóth Ádám

Tetszett benne, hogy egyszerű, lényegretörő és nem tartalmaz felesleges információkat.

Kovács Zsolt

Sziasztok! Összességében nagyon elégedett voltam az e-bookkal. Köszönöm, hogy elkészítettétek.

Oláh Péter

Mindenkinek csak ajánlani tudom. Mindig is érdekelt a kereskedés és a befektetések világa, de sose tudtam, hogy hol kezdjem el. Óriási köszönet!

Simon Tamás

Csikós Zoltán

Vámos Balázs

Kereskedés elkezdése lépésről-lépésre