Legyél profitábilis kereskedő a következő pár hónapban

Sajátítsd el a tőzsdei kereskedést A-Z-ig

Minden a gyakorlatban bemutatva

Az egyik legaktívabb mentoring közösség

100+ 5 csillagos értékelés

A megfelelő tudás a kulcs a profitábilis kereskedéshez

Manapság elképesztően gyorsan változik a világ. 

Nem számíthatsz arra, hogy mindig garantált munkahelyed lesz, ezért mindenkinek új készségekre van szüksége. 

Az elmúlt 3 évben 200+ embernek segítettünk a Proshark tréningen belül, hogy több forrásból, a saját tudásukból tudjanak megélni. 

Igazán elképesztő időket élünk, amikor szinte mindenkinek lehetősége van képeznie magát, egy magasabb szintre emelni az életét.

Ma már lehetőség van arra, hogy hónapok alatt olyan készségeket sajátíts el online, amik extra jövedelmet jelentenek a számodra vagy életed végéig fedezik a számlákat és szolgálják az anyagi biztonságodat, ha valami történik a munkahelyeddel.

A kereskedés az egyik legjobb mód a vagyonteremtésre és gyarapításra, mert sokkal nagyobb a fejlődési lehetőség, mint az alkalmazotti létben és sokkal kevesebb tőkét igényel mint pl.: az ingatlanbefektetés vagy egy nagyobb vállalkozás felépítése.

Ráadásul pont azt teszi lehetővé, amire mindig is szükségem volt: 

Emlékszem, hogy évekkel ezelőtt nem rendelkeztem ezzel a készséggel, ami ma garantálja, hogy azzal foglalkozzak, amit igazán szeretek. 

Rengeteg befektetett idő, energia és lemondás volt eddig eljutni, de bele sem akarok gondolni, hogy mi lett volna, ha nem vágok bele ebbe a fantasztikus útba.

Az indulás után 2 évvel már elég szép eredményekkel rendelkeztem, jelenleg pedig ott tartunk, hogy 1000+ embernek segítettem a kereskedés elsajátításában.

Mostanra pedig büszkén elmondhatom, hogy több kliensem nálam gyorsabban ért el eredményeket.

  • Többen hónapokon belül funded kereskedők lettek. 
  • Sokan lényegesen gyorsabban érték el a profitabilitást.
  • Vagy egész egyszerűen gyorsabban tették magukévá ezt a készséget. 

Ennek ellenére sajnos még mindig rengetegen nem látják, hogy megfelelő felkészültséggel mekkora potenciál van a tőzsdei kereskedésben és milyen eredményeket lehet elérni hosszútávon.

Továbbra is sokan azt hiszik, hogy a kereskedés az egyik legkockázatosabb dolog, pedig szerintem sokkal kockázatosabb, amit az átlagember csinál. Rengeteg ember hónap végére feléli a jövedelmét, mintha biztos lenne, hogy nem veszítheti el a munkahelyét.

Ezért jelenleg még fontosabb egy ilyen készség, mint eddig bármikor. 

Kezdj el élni a saját feltételeid szerint

2023-ben lehetőséged van rá, hogy egy sokkal jobb pályára tereld az életed.

Megfelelő képzés nélkül sokkal nehezebb

Hiszek abban, hogy mindig érdemes megvizsgálni az elérhető lehetőségeket egy-egy döntés előtt. 

Milyen lehetőségeid vannak, ha a tőzsdei kereskedés elsajátítása mellett döntesz?

 1. Elkezdheted egyedül, ingyenes anyagokból. 
 2. Belevághatsz önállóan, egy strukturáltan felépített kurzus segítségével és ingyenesen biztosított eszközökkel. 

Ha ingyenes forrásokból tanulsz...

Idő/energia
0%
Pénz
0%

Ha megfelelő segítséggel, strukuráltan, egy jól összerakott kurzusból...

Idő/energia
0%
Pénz
0%

Sokan megpróbálják “minél olcsóbban” megúszni, ennek az önmagában is elég nehéz készségnek az elsajátítását, azonban fontos tényezőket kihagynak a számításból.

Az ingyenes források esetén…

Ennek eredményeképpen sokan heteken belül feladják az erőfeszítéseiket. 

Minden amire szükséged van a profitábilis kereskedéshez

A Proshark az egyedüli tőzsdei képzés Magyarországon, ami egy olyan rendszert ad a kezedbe, ami tartalmaz minden szükséges technikai és a kereskedés szemléletével kapcsolatos tudást.

Mindezt pedig számtalan kizárólag pozitív visszajelzés támasztja alá.

Az elmúlt 3 évben folyamatosan fejlesztettük az anyagot, hogy könnyen követhető legyen, és az összes felmerülő kérdésedet már előre megválaszolja, ezzel elkerülve az idegörlő keresgélést.

Mindent gyakorlati példákon keresztül mutatunk be, 5-15 perces videós magyarázatokkal, hogy azonnal munkába tudd tenni az elhangzottakat.

Sok olyan tréninget dolgoztunk már fel, ahol csak gyorsan ledarálják az anyagot gyakorlatilag mindegy milyen minőségben, ezáltal rengeteg kérdés maradt bennünk a kurzus elvégzése után.

Ezért arra törekedtünk, hogy mindent részletesen elmagyarázzunk, videókkal és gyakorlati példákkal alátámasztva, és hogy a felmerülő kérdéseidet már előre megválaszoljuk, ezzel támogatva a gyors haladást.

Egy tréning, ami az összes szükséges témát lefedi

Az elmúlt időszakban 1000+ emberrel dolgoztunk együtt és aktívan segédkeztünk a kereskedés elsajátításában. Többeknek segítettünk teljesen az alapoktól eljutni oda, hogy profitot termeljenek a tőzsdén.

Ezen időszak alatt óriási tapasztalatot szereztünk, ezért lehetőségünk volt a tréning tökéletesítésére.

Tehát a tréning segítségével gyakorlatilag elsajátíthatod a kereskedés szükséges készségeket A-Z-ig, egészen az alapoktól az első adóbevallás elkészítéséig.

Az emberek, akik feladják a kereskedést

A kurzusban található tudásanyagot stratégikusan úgy építettük fel, hogy megfelelő mennyiségű elméleti anyag legyen kombinálva gyakorlati feladatokkal és példákkal, hogy a résztvevők a tréning végére egy magas szintű szakmai tudással rendelkezzenek.

Történt már olyan, hogy belekezdtél egy tréningbe, de nem volt egyértelmű a sorrend, teljesen rád volt bízva, hogy motiváld magad, túl sok összezavaró információt kaptál, vagy irreális mennyiségű időt vett igénybe?

A tréningben egy támogató környezetet kapsz, ahol minden a létező legtömörebb és gyakorlatiasabb formában van megválaszolva. A képzés elvégzése után képes leszel a lehetőségeket felismerni és kiválasztani a legjobb stratégiát, ami profitot termel a számodra.

Ez egy befektetés (valami, amibe pénzt teszel, és utána pénzt termel a számodra), nem pedig egy kiadás (valami, amibe pénzt teszel, és utána az elveszik, vagy esetleg még költeni kell rá). 

A legjobb befektetést természetesen a tőzsdén nem veheted meg. A legjobb befektetés, ha magadba invesztálsz és a további fejlődésedre koncentrálsz.

Fontos! A tréninggel kapcsolatban semmilyen bevételi ígéretet nem tudok garantálni, ugyanis ez a legnagyobb részt az adott résztvevőn és az erőfeszítésein múlik, tehát ezt a legnagyobb akaratom ellenére sem tudom garantálni. Azt viszont biztosan ki tudom jelenteni, hogy az egyik legjobb tréninget biztosítom a számodra.

Mivel foglalkozunk a tréningben?

A tréningben lényegében azt tanulod meg hogy hogyan tudsz egy jelentős mellékjövedelemre szert tenni, majd idővel akár csak kereskedésből megélni.

A célunk az, hogy a lehető legnagyobb segítséget nyújtsuk, hogy mielőbb jöjjön a siker, és természetesen nem is vagy magadra hagyva a tréning anyagának elérhetővé válása után.

A tréning képeket, szöveget, grafikonokat, gyakorlati példákat, videókat és teszteket tartalmaz, hogy minél élvezetesebb legyen a tanulás. 

1. modul - Alapok ismertetése

Az első modulban megismertetünk az alapismeretekkel, amelyek szükségesek az elinduláshoz a kereskedésben. Bemutatjuk, hogy hogyan teremtsd meg a megfelelő feltételeket a kereskedéshez és hogyan használd az általunk ajánlott kereskedési rendszert. Ezen kívül pedig megismertetünk a szükséges pozícióméretezési szabályokkal is.

2. modul - Technikai elemzés alapok

Ebben a részben a technikai elemzés alapjaival ismertetünk meg. Bemutatjuk a gyertyákat, technikai szinteket, melyek az árfolyam mozgásában kulcsfontosságú szinteket jelölnek. Így már el tudod kezdeni a gyakorlást, ugyanis ismered a technikai elemzés alapjait.

3. modul - Helyes irány meghatározása

Ezen modulon belül a bemutatjuk a trendeket, így meg tudod határozni a kereskedési irányt. Emellett elsajátíthatod a Fibonacci szintek jelentőségét a piacon és segítünk abban is, hogy meg tudd határozni a piaci mozgások hosszát, az Elliott hullámok segítségével. Ezen kívül foglalkozunk a mozgóátlagokkal, amelyek további segítséget nyújthatnak a kereskedés során.

4. modul - Technikai elemzés mesterfok

A negyedik modulban bemutatunk olyan eszközöket, melyek segítségével még pontosabbá tehető az elemzésed, ilyen mankót jelentenek például az indikátorok. Elmagyarázzuk a legfontosabb indikátorok működését, és segítünk, hogy a gyakorlatban is helyesen tudd használni őket. Ezen túl foglalkozunk az alakzatokkal is, hogy miket érdemes keresni az árfolyam mozgásában (háromszögek, fej-váll alakzat,..), illetve ezekből milyen mozgás szokott következni az esetek többségében.

5. modul - Pszichológia, stratégia kialakítása

Ebben a részben a pszichológiára helyezzük a nagyobb hangsúlyt, ezzel is egyre közelebb kerülsz a sikeres kereskedővé váláshoz. Ekkorra már a grafikonokat sikeresen tudod elemezni, ezért ebben a modulban következő lépés az az, hogy a kereskedés során használt eszközöket összehangoljuk. Megismertetünk két rövidebb távon jól alkalmazható stratégiát, ami számunkra bevált és jelentős profitot termelnek hónapról-hónapra. Ezen kívül pedig hosszú távon is bemutatunk olyan belépési stratégiát, amely segít minimalizálni a kockázatot.

6. modul - Úton a sikeres kereskedővé válás felé

Az utolsó modulban megismertetjük azokat a szempontokat mely alapján egy saját stratégiát is ki tudsz építeni. Ezen felül bemutatunk olyan oldalakat és segédeszközöket, amelyek nagy segítséget nyújthatnak a kereskedésed során. A végén pedig érintjük az adózás témáját is, ugyanis, ha már profitábilisan kereskedsz, akkor az adózás se elhanyagolható terület.

1. modul
Alapok ismertetése
Az első modulban megismertetünk az alapismeretekkel, amelyek szükségesek az elinduláshoz a kereskedésben. Bemutatjuk, hogy hogyan teremtsd meg a megfelelő feltételeket a kereskedéshez és hogyan használd az általunk ajánlott kereskedési rendszert. Ezen kívül pedig megismertetünk a gyakorláshoz szükséges pozícióméretezési szabályokkal is az első modulban.
1. modul
2.modul
Technikai elemzés alapok
Ebben a részben a technikai elemzés alapjaival ismertetünk meg. Bemutatjuk a gyertyákat, technikai szinteket, melyek az árfolyam mozgásában kulcsfontosságú szinteket jelölnek. Így már el tudod kezdeni a gyakorlást, ugyanis ismered a technikai elemzés alapjait.
2.modul
3. modul
Helyes irány meghatározása
Ezen modulon belül a bemutatjuk a trendeket, így meg tudod határozni a kereskedési irányt. Emellett elsajátíthatod a Fibonacci szintek jelentőségét a piacon és segítünk abban is, hogy meg tudd határozni a piaci mozgások hosszát, az Elliott hullámok segítségével. Ezen kívül foglalkozunk a mozgóátlagokkal, amelyek további segítséget nyújthatnak a kereskedés során.
3. modul
4. modul
Technikai elemzés mesterfok
A negyedik modulban bemutatunk olyan eszközöket, melyek segítségével még pontosabbá tehető az elemzésed, ilyen mankót jelentenek például az indikátorok. Elmagyarázzuk a legfontosabb indikátorok működését, és segítünk, hogy a gyakorlatban is helyesen tudd használni őket. Ezen túl foglalkozunk az alakzatokkal is, hogy miket érdemes keresni az árfolyam mozgásában (háromszögek, fej-váll alakzat,..), illetve ezekből milyen mozgás szokott következni az esetek többségében.
4. modul
5. modul
Pszichológia, stratégia kialakítása
Ebben a részben a pszichológiára helyezzük a nagyobb hangsúlyt, ezzel is egyre közelebb kerülsz a sikeres kereskedővé váláshoz. Ekkorra már a grafikonokat sikeresen tudod elemezni, ezért ebben a modulban következő lépés az az, hogy a kereskedés során használt eszközöket összehangoljuk. Megismertetünk két rövidebb távon jól alkalmazható stratégiát, ami számunkra bevált és jelentős profitot termelnek hónapról-hónapra. Ezen kívül pedig hosszú távon is bemutatunk olyan belépési stratégiát, amely segít minimalizálni a kockázatot.
5. modul
6. modul
Úton a sikeres kereskedővé válás felé
Az utolsó modulban megismertetjük azokat a szempontokat mely alapján egy saját stratégiát is ki tudsz építeni. Ezen felül bemutatunk olyan oldalakat és segédeszközöket, amelyek nagy segítséget nyújthatnak a kereskedésed során. A végén pedig érintjük az adózás témáját is, ugyanis, ha már profitábilisan kereskedsz, akkor az adózás se elhanyagolható terület.
6. modul

A modulokon kívül minden héten közzéteszünk két 30-40 perces videót, amelyben a piaci lehetőségeket elemezzük hétről-hétre, illetve a heti kereskedéseinket mutatjuk be, amiből véleményem szerint rengeteget lehet profitálni.

Visszajelzések a munkánkra

Ígéreteket és nagyokat mondani könnyű, viszont az elmondottakat a lehető legjobb minőségben szállítani nehéz.

Sajnos sok oktatónak az elsődleges célja, hogy minél rövidebb idő alatt kihúzza a létező legtöbb pénzt a vásárlói zsebéből mindenféle értékadás nélkül.

Mi pontosan ezért fejlesztjük a tréninget lassan 1 éve és ezért gyűjtjük a visszajelzéseket a tréningről, hogy biztosíthassunk róla, hogy a lehető legjobb tréninget kapod a vásárlásoddal.

Fontosnak tartom kiemelni, hogy gyors meggazdagodást és eredményeket nem tudok garantálni. 

Arról viszont biztosíthatlak, hogy egy kiemelkedően értékes tudást kapsz, ami az egész hátralevő életedben szolgálni fog és lehetővé teszi, hogy egy extra jövedelemre tegyél szert vagy a későbbiekben csak a kereskedésből származó bevételeidből élj.

Proshark tréning

74990 Ft
 • Korlátlan ideig tartó hozzáférés
 • Minden későbbi frissítés ingyenesen
 • Korlátlan ideig tartó Facebook csoport tagság
 • Korlátlan ideig tartó Telegram csoport tagság
 • Heti gyakorlati videós elemzések
 • Ingyenesen biztosított programok
 • Konzultációs lehetőség

A feltüntetett ár bruttó összeg.

30 napos 100% pénzvisszafizetési garancia

Gyakran tapasztalom azt, hogy nagyon sokan tartanak tréningeket garancia nélkül vagy nevetséges feltételekkel, azzal a céllal, hogy a vásárló csak éppen annyira legyen elégedett, hogy ne kérje vissza a kurzus árát. 

Nekünk az első számú célunk, hogy minden kliensünk azt érezze, hogy a tréning sokszorosan megtérülő befektetés.

Ha bármilyen esetben úgy érzed, hogy nem vagy teljesen elégedett a tréning minőségével, akkor kérlek jelezd az info@stocksharksacademy.hu e-mail címen a vásárlás utáni 30 napon belül. Először meg szeretnénk válaszolni az esetlegesen felmerülő kérdésed vagy megoldani a problémát, viszont ha ennek ellenére is ragaszkodsz a pénzed visszatérítéséhez, akkor visszautalásra kerül a tréning ára.

Fontos, hogy a garancia a tréning minőségének a biztosítására van, így csak abban az esetben érvényesíthető, ha a vásárlónak minőségbeli fenntartásai vannak.

Sajnos nem tudunk mindenki számára eredményeket garantálni, mert ez jelentős mértékben a felhasználón múlik. Amit biztosítani tudunk az az, hogy a tőlünk telhető lehető legjobb tréninget kapod a vásárlásoddal.

Gyakran ismételt kérdések

Fizetés után azonnal megkapod a hozzáférést a tréninghez. A megrendelés közben megadott felhasználónévvel és jelszóval tudsz bejelentkezni a fiókom oldalon. Ezután láthatóvá válik a menüben a “tréningek” menüpont, ahol eléred a tréning anyagát. 

Ez nagyon személy függő, hogy kinek mennyi ideig tart elvégezni a tréninget, és ez természetesen nagyrészt attól is függ, hogy mennyi időt tudsz vele foglalkozni. A kurzust egyébként átlagos időráfordítással nagyságrendileg egy hónapig tart elvégezni.

A legtöbb esetben azt szoktam javasolni, hogy a minimális összeg, amivel érdemes éles számlán elkezdeni a kereskedést az 70-90 ezer Forint. Ezt természetesen megelőzi egy jelentős gyakorlás demó számlán. Viszont, ha már 2-3 hónapig profitáblisan kereskedsz demó számlán, akkor érdemes elkezdeni a kereskedést éles számlán, ezáltal is jelentősen növelve az esélyeid. 

A tréninghez korlátlan ideig tartó hozzáférést kapsz, tehát bármikor visszanézhetsz az anyagra, ha szeretnél. 

Természetesen igen. A legtöbb kliensünk teljesen a 0-ról indul.

Igen, a tréning 100%-ban online zajlik, így nem vagy helyhez kötve.