Köszönjük!

 Az e-book hamarosan megérkezik a megadott e-mail címre. Kérlek ellenőrizd a promóciók mappát is, ha nem találod a beérkezett üzenetek között.

Csatlakozz a Facebook csoportunkhoz rendszeres tanácsokért, példákért és rengeteg ingyenesen elérhető anyagért a kereskedésről.

Mielőtt megnéznéd az e-mail fiókod, pár percig lehetőséged van 25% kedvezménnyel, beszerezni a technikai elemzés mini tréningünket.

A kuponkód: trening25

Miért érdemes megvásárolni a tréninget?

A tréning tartalma

Nagyon sok ember már az elején rosszul indul el és ezért rengeteg hibát követnek el grafikonelemzés közben. Ennek az eredménye általában az, hogy nem érik el a kívánt eredményt. 

Ha az alapokat megfelelően elsajátítod, akkor arra később sokkal stabilabban lehet építkezni.

Kérd a technikai elemzés mini kurzust, most egy óriási kedvezménnyel, mindössze 2790Ft-ért. A legtöbb helyen egy ilyen kurzusért, ennek az árnak a többszörösét kérik el.

Ezt a kedvezményes tréninget mindössze pár percig tudod kérni. Az ajánlat keretein belül gyakorlatilag vehetsz egy menüt bármelyik gyorsétteremben vagy elkezdheted elsajátítani a kereskedést.

A tréningben igyekeztünk mindent gyakorlati példával, részletes magyarázatokkal alátámasztani, hogy minél könnyebben a gyakorlatba tudd ültetni a megszerzett tudást.

Technikai elemzés tréning

2790
2093 Ft
  • 25% kedvezmény a "trening25" kuponkóddal
  • Korlátlan ideig tartó hozzáférés
  • Minden későbbi frissítés ingyenesen

A feltüntetett ár bruttó összeg.

Visszajelzések a tréningről:

Gyakran ismételt kérdések

Miért ennyibe kerül a tréning?

Ha azt gondolnád, hogy ez az ár nagyon olcsó egy tréningért, akkor hadd foglaljam össze a miérteket 2 pontban:

Hogyan férek hozzá a tréninghez?

A tréninghez a megrendelés után azonnal hozzáférsz. A rendeléskor megadott felhasználónévvel vagy e-mail címmel és jelszóval tudsz bejelentkezni a fiókom oldalon. A bejelentkezés után láthatóvá válik egy „tréningek” menüpont a menüben, ahol megtalálod a megvásárolt tréninget.