Csatlakozz a kereskedés alapjai minikurzushoz

Most 50% kedvezménnyel

Ebben a rövid tréningben lépésről-lépésre sajátíthatod el a kereskedéshez szükséges alapvető készségeket óriási tőke és tapasztalat nélkül.

Manapság szerencsére egyre többen jönnek rá, hogy „lehet máshogy”. Egy elég erős trend mutat arra, hogy az emberek többsége aktívan keres alternatívát az alkalmazotti létre, amire az egyik legjobb lehetőség a kereskedés, mert…

Ezen előnyök miatt rettentően vonzó lehet sokak számára, azonban a problémák a legtöbb esetben csak ezután merülnek fel, mert a legtöbben…

Ma már lehetőség van arra, hogy teljesen új készségeket sajátíts el online, amik extra jövedelmet jelentenek a számodra vagy egyszerűen csak a személyes fejlődésedet szolgálják.

Ezzel a tréninggel szerettem volna egy lehetőséget adni azoknak, akik még nem találkoztak a kereskedéssel vagy az alaptudásuk nincs rendszerbe foglalva.

Nem csak egy-egy kérdést röviden megválaszolni, hanem egy struktúrált lépésről-lépésre haladó képzésen megismertetni veled a kereskedés alapjait és elindítani ezen az úton. 

A saját és a klienseink eredményei

Ideális:

Ha nem találkoztál még a kereskedéssel, de el szeretnéd kezdeni, vagy van már némi fogalmad a piacok működéséről, de nincs rendszerbe foglalva a tudásod.

Az elmúlt időszakban 1000+ emberrel dolgoztunk együtt, és ez idő alatt óriási tapasztalatot szereztünk, ami lehetővé tette, hogy tökéletesítsük a tréningünket.

Tehát a tréning mostanra kizárólag azokat az információkat tartalmazza, amire egy kezdő kereskedőnek szüksége van, ezáltal el tud indulni a kereskedői úton.

Ha valaki rendelkezik a kereskedéshez szükséges alaptudással, akkor arra sokkal könnyebb építkezni a későbbiekben.

Mit érhetsz el, ha alkalmazod a tréningben elhangzottakat?

Az esély, hogy folytatod a kereskedést, és egy új bevételi forrásra teszel szert:

Kurzus segítségével
0%
Kurzus nélkül, ingyenes forrásokból
0%

Felejtsd el a számtalan ingyenesen elérhető egymásnak ellentmondó információt  és csoportbejegyzést…

A tréningben egy olyan struktúrált tudást kapsz, ami könnyen követhető és gyakorlatba ültethető, ezáltal a kurzus elvégzése után azonnal tudod alkalmazni az elhangzottakat.

Nincsenek összezavaró információk, így kizárólag a fontos dolgokra tudsz koncentrálni, amivel lényegesen gyorsabb tempóban haladhatsz.

Mit is kapsz pontosan a tréningben 3390Ft-ért?

Egy nagyon átfogó kurzust a kereskedés alapjairól, amiben bemutatjuk, (hogy)...

Mi kell ahhoz, hogy sikeres kereskedővé válj.

Milyen elemzési típusok léteznek.

Milyen termékekkel van lehetőséged kereskedni.

Melyik a legjobb grafikonelemző szoftver.

Hogyan elemezd a grafikonokat.

A technikai elemzés alapvető eszközeit.

Hol és hogy kezdd el.

Mit kell tudnod számlanyitás előtt.

Mit jelent a tőkeáttét.

Az egyik legjobb kereskedési platformot.

Milyen elvárásokkal vágj bele.

Mi a kereskedéshez szükséges mindset.

Visszajelzések a tréningről:

Kereskedés alapjai minikurzus

6790Ft
3390 Ft
  • Korlátlan ideig tartó hozzáférés
  • Minden későbbi frissítés ingyenesen
  • Azonnali hozzáférés a tréning anyagához
  • 30 napos 100% pénzvisszafizetési garancia

A feltüntetett ár bruttó összeg.

30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garancia

Gyakran tapasztalom azt, hogy nagyon sokan tartanak tréningeket garancia nélkül vagy nevetséges feltételekkel, azzal a céllal, hogy a vásárló csak éppen annyira legyen elégedett, hogy ne kérje vissza a kurzus árát. 

Nekünk az első számú célunk, hogy minden kliensünk azt érezze, hogy a tréning sokszorosan megtérülő befektetés.

Ha bármilyen esetben úgy érzed, hogy nem vagy teljesen elégedett a tréning minőségével, akkor kérlek jelezd az info@stocksharksacademy.hu e-mail címen a vásárlás utáni 30 napon belül. 

Először meg szeretnénk válaszolni az esetlegesen felmerülő kérdésed vagy megoldani a problémát, viszont, ha ennek ellenére is ragaszkodsz a pénzed visszatérítéséhez, akkor visszautalásra kerül a tréning ára.

Fontos, hogy a garancia a tréning minőségének a biztosítására van, így csak abban az esetben érvényesíthető, ha a vásárlónak minőségbeli fenntartásai vannak.

Sajnos nem tudunk mindenki számára eredményeket garantálni, mert ez jelentős mértékben a felhasználón múlik. Amit biztosítani tudunk az az, hogy a tőlünk telhető lehető legjobb tréninget kapod a vásárlásoddal.

Gyakran ismételt kérdések

Fizetés után azonnal megkapod a hozzáférést a tréninghez. A megrendelés közben megadott felhasználónévvel és jelszóval tudsz bejelentkezni a fiókom oldalon. Ezután láthetóvá válik a menüben a “tréningek” menüpont, ahol eléred a tréning anyagát. 

A tréninghez korlátlan ideig tartó hozzáférést kapsz, tehát bármikor visszanézhetsz az anyagra, ha szeretnél. 

Ha azt gondolnád, hogy 3390Ft nagyon olcsó egy tréningért, akkor hadd foglaljam össze a miérteket 2 pontban:

  1. 3390Ft mindenki számára elérhető és a legtöbben napi szinten többet költenek haszontalan dolgokra, amelyekkel semmilyen előrelépés nem történik.
  2. Kizárja a komolytalanokat. Számtalan ingyenes tartalmat teszek elérhetővé, de az ingyenes információknak nincsen elég súlya, a legtöbben nem veszik kellően komolyan. Lássuk be, nem fogsz elmélyülni egy cikkben bármilyen jó is legyen az. Ha egy minimális összeget fizetsz egy anyagért, akkor arra sokkal jobban odafigyelsz. Egy olcsó de rendkívül minőségi anyag. Remélem, hogy eredményeket tapasztalsz, és a jövőben bátran fektetsz a tudásodba, és megnézed más anyagaimat is.

A tréninget a pénztár oldalon tudod kifizetni a Stripe biztonságos rendszerén keresztül vagy banki átutalással. A fizetés után a megrendeléskor megadott felhasználónévvel és jelszóval tudsz bejelentkezni a fiókom oldalon.

×
×

Cart